Πολυήμερα Retreats στη Φύση

Πολυήμερα Retreats στη Φύση

Πολυήμερα Retreats στη Φύση

Τα πολυήμερα Retreats αφορούν στην διοργάνωση διημέρων έως και πενθήμερων εξορμήσεων σε διαφορετικά φυσικά τοπία σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το πρόγραμμα και η θεματική επιλέγεται βάσει των φυσικών χαρακτηριστικών της τοποθεσίας ώστε τα εργαστήρια να μεγιστοποιήσουν το αποτέλεσμα που μπορεί να έχουμε στην επαφή μας και σύνδεση με το δίκτυο ζωής που καλούμαστε να είμαστε μέρος του για τις μέρες που θα φιλοξενηθούμε στον εκάστοτε μικρόκοσμο.

Ο λόγος που επιλέγουμε πολυήμερες εξορμήσεις είναι γιατί όπως όλες οι σχέσεις που θέλουμε να αναπτύξουμε και να εμβαθύνουμε, έτσι και η φύση μας δίνει αυτή τη δυνατότητα -να έχουμε το χρόνο μας  να αποσυνδεθούμε από την καθημερινότητα, να προσαρμοστούμε στον τόπο που βρισκόμαστε,να γνωριστούμε και συνδεθούμε με το δίκτυο ζωής εκεί. Η πρόθεσή μας είναι να συμπεριληφθούμε ομαλά σε αυτό, να συνδεθούμε με το ανθρώπινο δίκτυο που αποτελεί την ομάδα μας, να ανοίξουμε τις αισθήσεις μας και να μπορούμε να αφομοιώσουμε εις βάθος και με σύνδεση τα βιωματικά εργαστήρια που περιλαμβάνει το πρόγραμμά μας.

Επερχόμενο retreat

3o-retreat-gavdos
Rising from our primal roots
21-25 Ιουνίου 2024
Μια ακόμα συνεργασία των εκπροσώπων της Διεθνούς Εταιρίας Οικοψυχολογίας (International Ecopsychology Society) της Ελλάδας και της Ιταλίας που αυτή τη φορά λαμβάνει μέρος σε ελληνικό έδαφος, στο πανέμορφο νησί της Γαύδου.

Προηγούμενα retreats

Ένα τριήμερο στη Σικελία με πρακτικές Οικοψυχολογίας για να έρθουμε σε επαφή με το βάθος του εαυτού μας και της Γης.
Μετά το εξαιρετικά πετυχημένο πενθήμερο τον περασμένο Ιούνιο στη Γαύδο, προγραμματίζουμε το 2ο Rewilding Retreat και φέτος  με καινούργιο υλικό...
Στο νησί της Καλυψώς , στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης που έχει διατηρήσει όσο κανένα την αυθεντική του  φύση , με την πρωτόγνωρη ενέργεια που νοιώθεις...
Όλα τα πλάσματα και όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί στη φύση προετοιμάζονται, επηρεάζονται και δέχονται όλες τις μεταβολές της εναλλαγής των τεσσάρων εποχών.
Όλα τα πλάσματα και όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί στη φύση προετοιμάζονται, επηρεάζονται και δέχονται όλες τις μεταβολές της εναλλαγής των τεσσάρων εποχών.
Το "Primalpe"- ένα παλιό πέτρινο αγρόκτημα, στην καρδιά του Prealps Lombard, στη βόρεια Ιταλία - μέσα στο δάσος όπως ένα κόσμημα - θα είναι ο τόπος διεξαγωγής του διεθνούς σεμιναρίου
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday 09:00 - 20:00 hrs
Saturday 09:00 - 18:00 hrs
Sunday 09:00 - 18:00 hrs