Βικτωρία Σταμούλη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 1995, αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Κατόπιν εκπαιδεύτηκε στην ψυχιατρική ειδικότητα στην Αθήνα, με ειδίκευση στην ψυχιατρική παιδιών και εφήβων, στο Παιδοψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, με επιπρόσθετη εκπαίδευση στις ειδικές μαθησιακές δυσκολίες στο Κέντρο Δυσλεξίας στο Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο Παλλήνης. Ταυτόχρονα ολοκλήρωσε την διετή εκπαίδευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία (ΑΚΜΑ Αθήνας) και την Γνωσιακή -Συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία (Αιγινήτειο Νοσοκομείο).

Έχει εκπαιδευτεί σε ψυχομετρικά τεστ παιδιών και ενηλίκων, καθώς και στο ιχνογράφημα και ψυχολογία, ως μέσο ψυχολογικής αξιολόγησης και θεραπευτικής παρέμβασης.

Το 2003 εκπαιδεύτηκε στην κλινική ψυχοθεραπευτική ύπνωση στο London College (course of Hypnotherapy and Clinical Hypnosis).

Το 2006 ολοκλήρωσε το διετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ομοιοπαθητικής στη Διεθνή Ακαδημία Ομοιοπαθητικής του Γεώργιου Βυθούλκα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Το 2013 εκπαιδεύτηκε στην Ορθομοριακή Ιατρική της ΕΛΕΟΔΙ, μέλος της International society of Orthomolecular Medicine.

Το 2016 ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό κύκλο Medicine Wheel , του Four Winds Foundation, στην Αθήνα με εκπαιδεύτρια την Jane Rigby, διοργάνωση από το Κέντρο Προσωπικής Ανάπτυξης και Θεραπείας, Δίοδος. Επίσης το 2016, εκπαιδεύτηκε στην Gestalt ψυχοθεραπεία, στην Δίοδο.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια, σεμινάρια, μελέτες και εργασίες για την ψυχική υγεία καθώς και την ενιαία υγεία. Αρθρογραφεί σε επιστημονικά περιοδικά και μέσα κοινής ενημέρωσης, τόσο για την ψυχική υγεία, όσο και για την ενιαία υγεία και την πρόληψη.

Για αρκετά χρόνια εργάστηκε στην Αθήνα στο ιδιωτικό της ιατρείο, συνδυάζοντας πάντα την γενική ιατρική (ενοποιώντας την κλασσική ιατρική με την συμπληρωματική ιατρική) με την ψυχιατρική, με σκοπό την προσέγγιση του ανθρώπου, με ενιαίο τρόπο (νους, σώμα,ψυχισμός).

Τα τελευταία 8 χρόνια ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, ως παιδοψυχίατρος, ψυχοθεραπεύτρια παιδιών, εφήβων, ενηλίκων,οικογένειας και γονέων και ιατρός ενιαίας υγείας και πρόληψης.

Άρρηκτα και άμεσα συνδεδεμένη με τη φύση, το φυσικό τρόπο ζωής και τις επιστημονικά τεκμηριωμένες επιστήμες φυσικών θεραπευτικών, με σκοπό την προαγωγή της ανθρώπινης υγείας και ανθρώπινης ισορροπίας, σφαιρικά (σώματος, νου και ψυχισμού), που ουσιαστικά αποτελούν ενιαίο πεδίο στον άνθρωπο.

Ιούλιος 22, 2015