Μονοήμερο αναζωογόνησης και ευξίας με δραστηριότητες που εμπνέουν
Εναρμονίζουμε Νου Σώμα Ψυχισμό, Wellness Day Out, Κυριακή 15-12-2019, Αγροικία Olive Fairy (Άνω Γούβες Χερσονήσου)
Ενιαία Υγεία

Η Ελληνική Εταιρία Οικοψυχολογίας και Ενιαίας Υγείας σας καλωσορίζει σε μια μοναδική εμπειρία. Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον μεταμορφωνόμαστε μέσω του σώματος (asanas), της αναπνοής (pranayama), του ησυχασμένου νου (meditation), του ψυχισμού μας (psychoeducationalpractices). Βελτιώνουμε κάθε πτυχή μας, σε ένα μοναδικό Wellness Day Out, μονοήμερης απόδρασης από την καθημερινότητα. Μακριά από την πόλη, με δραστηριότητες που εμπνέουν, θυμόμαστε να αγαπήσουμε πρώτα τον εαυτό μας δίνοντάς του χώρο και χρόνο να χαλαρώσει και να μεταμορφωθεί.

Θα φιλοξενηθούμε στην υπέροχη αγροικία Olive Fairy, στο  χωριό των Άνω Γουβών, 15χλμ. από το Ηράκλειο, χτισμένη μακριά από θορύβους. Η οικία φιλοξενίας μας είναι χτισμένη στις παρυφές του χωριού, δίπλα στο φαράγγι της Αγίας Αναστασίας και με υπέροχη θέα προς τον λόφο Έδερη. Γεμάτος  χρώμα και φως, σε πλήρη αρμονία με την κρητική ύπαιθρο, προσφέρει ηρεμία και απομόνωση. Το βλέμμα μας θα χαθεί μέσα στο πράσινο των ελαιώνων, στο όμορφο φαράγγι και στη μαγεία της φύσης. Πάρτε χρόνο και εναρμονίστε το μυαλό, το σώμα και τον ψυχισμό σας

Θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας με αναπνοές χαλάρωσης και 15’ διαλογισμό. Έχοντας έρθει στο τώρα και με πλήρη συνειδητότητα, συνεχίζουμε με Κουνταλίνι Γιόγκα, δίνοντας έμφαση στην αναπνοή και την εσωτερική μας ενέργεια. Αφού πάρουμε το  θρεπτικό και αναζωογονητικό πρωινό μας, συνεχίζουμε με βαθιά Γείωση, όπου θα νιώσουμε την ενέργεια της Γης και θα την αφήσουμε να μας θεραπεύσει. Κατόπιν έχουμε αρκετό χρόνο στην διάθεσή μας για ξεκούραση και χαλάρωση. Νωρίς το απόγευμα θα συνεχίσουμε το ταξίδι της μεταμόρφωσης με  την πρακτική ‘Ιστορία τριών καρτών”, όπου αναδύονται άγνωστες πληροφορίες για εμάς. Θα κλείσουμε την ημέρα μας με Πιλάτες, όπου ο συνδυασμός αρμονίας και δύναμης της μεθόδου μας τονώνει και μας αναζωογονεί, αφήνοντας το σώμα δυνατό και τον νου ενεργοποιημένο. Φεύγοντας θα έχουμε ξεκουράσει, αναζωογονήσει και αφυπνίσει πνεύμα και σώμα. Συνάμα θα έχουμε πάρει γνώση και εμπειρία που θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε για να βελτιώσουμε τον εαυτό μας.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

8:00-8:30.‘Ωρα προσέλευσης, συγκέντρωση και γνωριμία.

8:45-9.15. Καλημερίζουμε την ημέρα με αναπνοές και 15’ διαλογισμό.

9:15-10:30. KoundaliniYoga. Ανοίγουμε με απαλές κινήσεις και με συνεχή ροή γειώνουμε το σώμα, αναζητούμε και αποδεχόμαστε τις ρίζες μας. Σε αυτή την πρακτική δίνουμε έμφαση στην αναπνοή μας και την εσωτερική μας ενέργεια.

10:30-11:30. Πρωινό.

11:30-13:00. Gravity. (Γείωση, βιταμίνη G (Ground=έδαφος), νιώθουμε την φυσική ηλεκτρομαγνητική ενέργεια της επιφάνειας της Γης και την αφήνουμε να μας θεραπεύσει. Η ενέργεια της Γης προάγει την ζωτικότητα, εναρμονίζει τους βασικούς βιολογικούς ρυθμούς του σώματος. Συνδεόμενοι με τη Γη, συνδεόμαστε με εμάς και τη ζωή.

13:00-14:00. Ελεύθερος χρόνος.

14:00- 15.00. Μεσημεριανό γεύμα.

15.00-16:00. Ελεύθερος χρόνος.

16:00-17:00. . “Ιστορία τριών καρτών”. Με εικονοποιημένες κάρτες, αναδύονται άγνωστες πληροφορίες για εμάς.

17:00-18:00. Pilates. O συνδυασμός αρμονίας και δύναμης της μεθόδου μας τονώνει και μας αναζωογονεί.

18:00. Αποχαιρετισμός και αναχώρηση.

Εις το επανιδείν!

 

Κόστος Wellness Day Out: 85 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνεται πρωινό και μεσημεριανό,  φρούτα και βοτανικά αφεψήματα.

Για προκράτηση ως 08-12-2019 , έκπτωση 30%.

Η μετακίνηση θα γίνει με δικά σας μεταφορικά μέσα

Πληροφορίες: https://www.ecopsychology.gr/, stamoulivicky@gmail.com, zampetakimiranta@yahoo.gr

Τηλ. +306951949175, +306937284847

Σας περιμένουμε!

Βίκυ Σταμούλη, παιδοψυχίατρος, ψυχοθεραπεύτρια, ολιστικός γιατρός

Μιράντα Ζαμπετάκη, fitness coach, pilates yoga instructor

 

*Ολες οι πρακτικές είναι κατάλληλα σχεδιασμένες ώστε να μπορεί να τις παρακολουθήσει και εκείνος που δεν έχει προηγούμενη εμπειρία.

**Η συμμετοχή στις ημερήσιες δράσεις δεν είναι υποχρεωτική και μπορεί να γίνει κατ’ επιλογή.