Μονοήμερο αναζωογόνησης και ευεξίας με δραστηριότητες που εμπνέουν
Εναρμονίζουμε Νου Σώμα Ψυχισμό, Wellness Day Out, Κυριακή 06-10-2019, Αυτόνομη Groundfloor Luxury Villa (Μαραθίτης, Ηράκλειο)
Ενιαία Υγεία

Η Ελληνική Εταιρία Οικοψυχολογίας και Ενιαίας Υγείας σας καλωσορίζει σε μια μοναδική εμπειρία . Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον μεταμορφωνόμαστε μέσω του σώματος (asanas), της αναπνοής (pranayama), του ησυχασμένου νου (meditation), του ψυχισμού μας (psychoeducational practices). Βελτιώνουμε κάθε πτυχή μας, σε ένα μοναδικό Wellness Day Out, μονοήμερης απόδρασης από  την καθημερινότητα. Μακριά από την πόλη, με δραστηριότητες που εμπνέουν, θυμόμαστε να αγαπήσουμε πρώτα τον εαυτό μας, δίνοντάς του χώρο και χρόνο να χαλαρώσει και να μεταμορφωθεί.

Θα φιλοξενηθούμε στην υπέροχη αυτόνομη βίλα Groundfloor Luxury Villa, στο Μαραθίτη, 8χλμ από το Ηράκλειο. Ένας χώρος που προσφέρει ηρεμία κια απομόνωση, με πολύ όμορφους εσωτερικούς χώρους και με υπέροχους άπλετους κήπους, σε πλήρη αρμονία με την κρητική ύπαιθρο, με πανοραμική θέα στη θάλασσα. Απολαύστε τη ζεστασιά του χώρου, χαλαρώστε στους κήπους του και αφήστε το βλέμμα σας να χαθεί στο άπλετο του τοπίου. Πάρτε το χρόνο σας και εναρμονίστε το μυαλό, το σώμα και τον ψυχισμό σας.

Θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας με αναπνοές χαλάρωσης, γείωση και 15’ διαλογισμό. Έχοντας έρθει στο τώρα και με πλήρη συνειδητότητα, συνεχίζουμε με  μια Χάθα Γιόγκα δίνοντας έμφαση στην πλάτη, στον αυχένα και τη λεκάνη. Αφού πάρουμε το θρεπτικό και αναζωογονητικό πρωινό μας, συνεχίζουμε με την πρακτική Five Elements, ένα ταξίδι στο ασυνείδητο μέσα από την δύναμη των 5 Στοιχείων. Έχουμε αρκετό χρόνο για το μεσημεριανό γεύμα, ξεκούραση και χαλάρωση. Νωρίς το απόγευμα θα συνεχίσουμε το ταξίδι της μεταμόρφωσης των Five Elements. Θα κλείσουμε την ημέρα μας με Pilates, όπου ο συνδυασμός ηρεμίας, αρμονίας και δύναμης της μεθόδου, μας τονώνει και μας αναζωογονεί, αφήνοντας το σώμα δυνατό και τον νου ενεργοποιημένο. Φεύγοντας θα έχουμε αναζωογονήσει και αφυπνίσει πνεύμα και σώμα. Συνάμα θα έχουμε πάρει γνώση και εμπειρία που θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε για να βελτιώσουμε τον εαυτό μας.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

8:00-8:30.‘Ωρα προσέλευσης, συγκέντρωση και γνωριμία.

8:45-09.15. Καλημερίζουμε την ημέρα με αναπνοές, γείωση και 15’ διαλογισμό.

9:15-10:15. HathaYoga. Ανοίγουμε με απαλές κινήσεις και με συνεχή ροή γειώνουμε το σώμα, αναζητούμε και αποδεχόμαστε τις ρίζες μας. Σε αυτή την πρακτική δίνουμε έμφαση στην αναπνοή μας και τα «κουμπωμένα» σημεία του σώματος.

10:30-11:30. Πρωινό στον χώρο του ξενοδοχείου.

11:30-13:00. Five Elements. Ταξίδι στο ασυνείδητο μέσα από την δύναμη των 5 Στοιχείων της Φύσης, του Σύμπαντος και του Ανθρώπου . Φωτιά, Γη, Νερό, Αέρας, Αιθέρας (prana).

13:00-14:00. Ελεύθερος χρόνος.

14:00- 15.00. Μεσημεριανό γεύμα.

15.00-16:00. Ελεύθερος χρόνος.

16:00-17:00. Ολοκλήρωση των Five Elements.

17:00-18:00. Pilates. O συνδυασμός ηρεμίας, αρμονίας και δύναμης της μεθόδου, μας τονώνει και μας αναζωογονεί.

18:00. Αποχαιρετισμός και αναχώρηση.

Εις το επανιδείν!

 

Κόστος Wellness Day Out: 85 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνεται πρωινό και μεσημεριανό, φρούτα και βοτανικά αφεψήματα.

Για προκράτηση ως 30-09-2019 , έκπτωση 30%.

Πληροφορίες: https://www.ecopsychology.gr, stamoulivicky@gmail.com, zampetakimiranta@yahoo.gr

Τηλ. +306951949175, +306937284847

Η μετακίνηση θα γίνει με δικά σας μεταφορικά μέσα.

Σας περιμένουμε!

Βίκυ Σταμούλη, παιδοψυχίατρος, ψυχοθεραπεύτρια, ολιστικός γιατρός

Μιράντα Ζαμπετάκη, fitness coach, pilates yoga instructor

 

*Ολες οι πρακτικές είναι κατάλληλα σχεδιασμένες ώστε να μπορεί να τις παρακολουθήσει και εκείνος

που δεν έχει προηγούμενη εμπειρία.

**Η συμμετοχή στις ημερήσιες δράσεις δεν είναι υποχρεωτική και μπορεί να γίνει κατ’ επιλογή.