Μονοήμερο αναζωογόνησης και ευεξίας με δραστηριότητες που εμπνέουν
Εναρμονίζουμε Νου Σώμα Ψυχισμό, Wellness Day Out, Κυριακή 24-11-2019, Αγροικία Olive Fairy (Άνω Γούβες Χερσονήσου)
Ενιαία Υγεία

Η Ελληνική Εταιρία Οικοψυχολογίας και Ενιαίας Υγείας σας καλωσορίζει σε μια μοναδική εμπειρία. Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον μεταμορφωνόμαστε μέσω του σώματος (asanas), της αναπνοής (pranayama), του ησυχασμένου νου (meditation), του ψυχισμού μας (psychoeducationalpractices). Βελτιώνουμε κάθε πτυχή μας, σε ένα μοναδικό Wellness Day Out, μονοήμερης απόδρασης από την καθημερινότητα. Μακριά από την πόλη, με δραστηριότητες που εμπνέουν, θυμόμαστε να αγαπήσουμε πρώτα τον εαυτό μας δίνοντας του χώρο και χρόνο να χαλαρώση και να μεταμορφωθεί.

Θα φιλοξενηθούμε στην υπέροχη αγροικία Olive Fairy, στο  χωριό των Άνω Γουβών, 15χλμ. από την πόλη του Ηρακλείου, χτισμένη μακριά από θορύβους . Η οικία φιλοξενίας μας είναι χτισμένη στις παρυφές του χωριού, δίπλα στο φαράγγι της Αγίας Αναστασίας και με υπέροχη θέα προς τον λόφο Έδερη. Γεμάτος  χρώμα και φως, σε πλήρη αρμονία με την κρητική ύπαιθρο, προσφέρει ηρεμία και απομόνωση. Το βλέμμα μας θα χαθεί μέσα στο πράσινο των ελαιώνων, στο όμορφο φαράγγι και στη μαγεία της φύσης. Πάρτε χρόνο και εναρμονίστε το μυαλό, το σώμα και τον ψυχισμό σας

Θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας με αναπνοές χαλάρωσης, γείωση και 15’ διαλογισμό. Έχοντας έρθει στο τώρα και με πλήρη συνειδητότητα, συνεχίζουμε με  Χάθα Γιόγκα δίνοντας έμφαση στην περιοχή της μέσης και της πυέλου. Αφού πάρουμε το  θρεπτικό και αναζωογονητικό πρωινό μας, θα συνεχίσουμε με Illumination Realizing, όπου θα απελευθερώσουμε όσα μας κρατούν πίσω. Κατόπιν  έχουμε αρκετό χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση. Νωρίς το απόγευμα θα συνεχίσουμε το ταξίδι της μεταμόρφωσης του Illumination Realizing. Θα κλείσουμε την ημέρα μας με Yogilates (Υoga&Pilates), όπου η ηρεμία της γιόγκα  δένει με την δύναμη του πιλάτες, αφήνοντας το σώμα δυνατό και τον νου ενεργοποιημένο. Φεύγοντας θα έχουμε ξεκουράσει, αναζωογονήσει και αφυπνίσει πνεύμα και σώμα. Συνάμα θα έχουμε πάρει γνώση και εμπειρία που θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε για να βελτιώσουμε τον εαυτό μας και το περιβάλλον μας.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

8:00-8:30.‘Ωρα προσέλευσης , συγκέντρωση και γνωριμία.

8:45-09.15. Καλημερίζουμε την ημέρα με αναπνοές, γείωση και με 15’ διαλογισμό.

9.15-10:30. HathaYoga. Ανοίγουμε με απαλές κινήσεις και με συνεχή ροή γειώνουμε το σώμα, αναζητούμε και αποδεχόμαστε τις ρίζες μας. Σε αυτή την πρακτική δίνουμε έμφαση στην περιοχή της μέσης και της λεκάνης, μια περιοχή όπου μένουν φυλακισμένα τα αισθήματα που δεν εκφράστηκαν.

10:30-11:30. Πρωινό.

11:30-13:00. Illumination Realizing. Ανακαλύπτουμε αυτά που μας κρατούν πίσω, τα αναγνωρίζουμε και τα απελευθερώνουμε με την βοήθεια των ‘’κούγια’’.

13:00-14:00. Ελεύθερος χρόνος.

14:00- 15.00.Μεσημεριανό γεύμα.

15.00-16:00. Ελεύθερος χρόνος.

16:00-17:00. Illumination Realizing. Ανακαλύπτουμε αυτά που μας κρατούν πίσω, τα αναγνωρίζουμε και τα απελευθερώνουμε με την βοήθεια των ‘’κούγια’’.

17:00-18:00. Yogilates στο ηλιοβασίλεμα. O συνδυασμός γιόγκα και πιλάτες προσφέρει

αρμονία και δύναμη.

18:00. Αποχαιρετισμός και αναχώρηση.

Εις το επανιδείν!

 

Κόστος Wellness Day Out: 85 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνεται, πρωινό και μεσημεριανό, φρούτα και βοτανικά αφεψήματα.

Για προκράτηση ως 17-11-2019, έκπτωση 30%.

Η μετακίνηση θα γίνει με δικά σας μεταφορικά μέσα.

Πληροφορίες: https://www.ecopsychology.gr, stamoulivicky@gmail.com, zampetakimiranta@yahoo.gr

Τηλ. +306951949175, +306937284847

Σας περιμένουμε!

Βίκυ Σταμούλη, παιδοψυχίατρος, ψυχοθεραπεύτρια, ολιστικός γιατρός

Μιράντα Ζαμπετάκη, fitness coach, pilates yoga instructor

 

*Ολες οι πρακτικές είναι κατάλληλα σχεδιασμένες ώστε να μπορεί να τις παρακολουθήσει και εκείνος που δεν έχει προηγούμενη εμπειρία.

**Η συμμετοχή στις ημερήσιες δράσεις δεν είναι υποχρεωτική και μπορεί να γίνει κατ’ επιλογή.