Μονοήμερο Αναζωογόνησης και Ευεξίας με δραστηριότητες που εμπνέουν
Εναρμονίζουμε Νου Σώμα Ψυχισμό, Wellness Day Out, Κυριακή 01-09-2019, Boutique ξενοδοχείο Your Memories Hotel (Γούβες Χερσονήσου)
Ενιαία Υγεία

Η Ελληνική Εταιρία Οικοψυχολογίας και Ενιαίας Υγείας σας καλωσορίζει σε μια μοναδική εμπειρία. Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον μεταμορφωνόμαστε μέσω του σώματος (asanas), της αναπνοής (pranayama), του ησυχασμένου νου (meditation), του ψυχισμού μας (psychoeducational practices). Βελτιώνουμε κάθε πτυχή μας, σε ένα μοναδικό Wellness Day Out, μονοήμερης απόδρασης από  την καθημερινότητα. Μακριά από την πόλη, με δραστηριότητες που εμπνέουν, θυμόμαστε να αγαπήσουμε πρώτα τον εαυτό μας, δίνοντάς του χώρο και χρόνο να χαλαρώσει και να μεταμορφωθεί.

Μας υποδέχεται το πολύ όμορφο boutique ξενοδοχείο Your Memories Hotel, στις Γούβες Χερσονήσου, 18 χλμ από το Ηράκλειο, μέσα σε μια έκταση 7 στρεμμάτων από ελαιόδενδρα και καταπράσινους κήπους. Ένας χώρος φυσικής ομορφιάς, καλαισθησίας και φτιαγμένος με αγάπη και μεράκι. Χαλαρώστε και βρείτε την ηρεμία στους κήπους του, απολαύστε τον ήλιο δίπλα στην πισίνα. Γευτείτε αυθεντική κρητική κουζίνα. Πάρτε χρόνο και εναρμονίστε το μυαλό, το σώμα και τον ψυχισμό σας.

Θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας με αναπνοές χαλάρωσης, γείωση και 15’ διαλογισμό. Έχοντας έρθει στο τώρα και με πλήρη συνειδητότητα, συνεχίζουμε με Κουνταλίνι Γιόγκα, δουλεύοντας την αναπνοή και την εσωτερική μας ενέργεια. Αφού πάρουμε το θρεπτικό και αναζωογονητικό πρωινό, εμβαθύνουμε στα συναισθήματά μας, κατεβαίνοντας από το νου στο σώμα και το αφήνουμε  να μας ‘’μιλήσει’’. Κατόπιν έχουμε αρκετό χρόνο για το μεσημεριανό γεύμα, ξεκούραση και χαλάρωση. Νωρίς το απόγευμα θα συνεχίσουμε το ταξίδι της μεταμόρφωσης, ολοκληρώνοντας το εσωτερικό μας ταξίδι με την βοήθεια των εικονοποιημένων καρτών. Θα κλείσουμε την ημέρα μας με Yogilates (Υoga&Pilates) όπου η ηρεμία της γιόγκα  δένει με την δύναμη του πιλάτες, αφήνοντας το σώμα δυνατό και τον νου ενεργοποιημένο. Φεύγοντας θα έχουμε ξεκουράσει, αναζωογονήσει και αφυπνίσει πνεύμα και σώμα. Συνάμα θα έχουμε πάρει γνώση και εμπειρία, που θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε για να βελτιώσουμε τον εαυτό μας και το περιβάλλον μας.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

8:00-8:30.‘Ωρα προσέλευσης, συγκέντρωση και γνωριμία.

8:45-09.15. Καλημερίζουμε την ημέρα με αναπνοές, γείωση και 15’ διαλογισμό.

9:15-10:15. Κουνταλίνι Γιόγκα. Δουλεύουμε την αναπνοή και την εσωτερική μας ενέργεια.

10:30-11:30. Πρωινό.

11:30-13:00. Body Talking. Μέσα από τις τεχνικές της Gestalt, κατεβαίνουμε από το νου στο σώμα, και με οδηγό τα συναισθήματα, αφήνουμε το σώμα μας  να ‘’μιλήσει’’ για κρυμμένες  μας αλήθειες και να τις μετουσιώσουμε σε γνώση, θεραπεία και προσωπική ανέλιξη.

13:00-14:00. Ελεύθερος χρόνος.

14:00- 15.00. Μεσημεριανό γεύμα.

15.00-16:00. Ελεύθερος χρόνος.

16:00-17:00. “Ιστορία τριών καρτών”. Με την πρακτική εικονοποιημένων καρτών,  αναδύονται άγνωστες πληροφορίες για εμάς.

17:00-18:00. Yogilates. O συνδυασμός απλών ασκήσεων και βαθιάς χαλάρωσης των μυών του σώματος, γεμίζει με οξυγόνο τα κύτταρά μας, προσφέροντάς  μας  αρμονία, ευεξία και δύναμη! Εφόδια απαραίτητα για   το σωστό ξεκίνημα της εβδομάδας μας.

18:00. Αποχαιρετισμός και αναχώρηση.

Εις το επανιδείν!

 

Κόστος Wellness Day Out: 85 ευρώ. Στη τιμή περιλαμβάνεται, πρωινό και μεσημεριανό, φρούτα και βοτανικά δροσερά αφεψήματα.

Για προκράτηση ως 26-08-2019, έκπτωση 30%.

Η μετακίνηση θα γίνει με  δικά σας μεταφορικά μέσα.

Πληροφορίες: https://www.ecopsychology.gr/, stamoulivicky@gmail.com, zampetakimiranta@yahoo.gr τηλ. +306951949175, +306937284847

Σας περιμένουμε!

Βίκυ Σταμούλη, παιδοψυχίατρος, ψυχοθεραπεύτρια, ολιστικός γιατρός

Μιράντα Ζαμπετάκη, fitness coach, pilates yoga instructor

 

*Ολες οι πρακτικές είναι κατάλληλα σχεδιασμένες ώστε να μπορεί να τις παρακολουθήσει και εκείνος

που δεν έχει προηγούμενη εμπειρία.

**Η συμμετοχή στις  ημερήσιες δράσεις δεν είναι υποχρεωτική και μπορεί να γίνει κατ’ επιλογή.